Zandcement dekvloeren aanbrengen en verwerken

Een zandcement dekvloer wordt aangebracht op een betonnen constructievloer. Beton is grofkorrelig en ruw en dus niet geschikt als eindvloer. C.C. Steur mengt het cementmortel ter plaatse in de juiste verhouding. Daarna storten we het vloeibare mengsel met een slang op de draagvloer en trekken dat met een rei vlak. We gebruiken een vlindermachine om het oppervlak extra glad te maken en de dekvloer te verdichten.

Een zandcement dekvloer is ideaal om leidingen voor water, vloerverwarming en elektra weg te werken. Na droging is de vloer mooi glad en effen. Desgewenst kunt u nog tegels of vloerbedekking aanbrengen en is de huiskamer of werkplek klaar voor gebruik.

Egalisatie van zandcement

Egaliseren kan van pas komen wanneer de bestaande zandcement dekvloer verouderd is, schuin of oneffen. Het kan ook zijn dat de vloerverwarming, die in de dekvloer is gefreesd, moet worden toegedekt. Egaline maakt de vloer weer als nieuw. Een goed geëgaliseerde dekvloer is vlak en duurzaam en vormt de ideale basis voor afwerking met een toplaag.

Voordat we het egalisatiemiddel toepassen, gaan we de ondergrond schuren en stofzuigen. Om ervoor te zorgen dat de egaline goed hecht aan de dekvloer, brengen we een voorstrijkmiddel aan. Na droging smeren we de egaline uit met behulp van een prikrol en een spaan. Dat is een secuur werkje, waar C.C. Steur het patent op heeft. We zorgen ervoor dat de egaline het gehele vloeroppervlak bedekt en tot in de hoekjes en plinten is uitgevlakt. Het resultaat is een spiegelgladde en keiharde vloer. De deskundige aanpak van C.C. Steur verzekert u van een duurzaam resultaat. Want alleen het beste is goed genoeg.

Waarom je zandcement dekvloer laten aanbrengen door CC Steur

C.C. Steur kan u voorzien van een persoonlijk en passend advies voor uw woning. Een zandcement dekvloer is een van de fundamenten van uw woning. Wanneer een vloer goed gelegd is zijn de mogelijkheden onbeperkt. Daarna kunt u op een goed afgewerkte vloer gemakkelijk vloerbedekking of parket leggen en wilt u vloerwerwarming in uw vloer is het makkelijk te verwerken. Het ervaren personeel van C.C. Steur heeft de kennis om voor uw project, of bij u in huis de perfecte vloer te leggen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.